Tilat, kartat ja kaupunki

Conin tapahtumapaikat

L-rakennuksen kartat

Kerros 1 (isompi kuva):

Kerros 2 (isompi kuva):

Kerros 3 (isompi kuva):

Jyväskylä

Jyväskylä on mukava ja kaunis kaupunki kävellä, ja ihana kampusalue sopii hyvin Finnconin pitopaikaksi. Pohjoismaiden vanhin yhtäjaksoinen kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesä tuo eloa koko maan kulttuurikenttään myös ottamalla Finnconin varjonsa alle.

Suosittelemme jalkapeliä liikkumiseen, mutta Jyväskylän keskustasta con-paikan välittömään läheisyyteen pääsee myös paikallisliikenteen bussilla.

Jyväskylän yliopiston kirjaston ja päärakennuksen kulmilta on opasteet kävelijöille Liikunnan rakennukselle. Yliopisto 1- ja Yliopisto 2 -bussipysäkeiltä Liikunta näkyy (ovat kohdalla).

Pankkiautomaatit

Lähin pankkiautomaatti löytyy noin 700 metrin päästä K-market Ruokavinkiltä (Voionmaankatu 7). Jyväskylän ydinkeskustaan päin mennessä ensimmäinen automaatti löytyy 1200 m päästä, Nordean konttorin seinästä Kirkkopuiston laidalta (Kauppakatu 18).

Pysäköinti ja bussit

Seminaarinmäellä on hyvin vähän pysäköintitilaa ja Jyväskylän pysäköinninvalvonta on tehokasta. Suosittelemme jättämään autot majapaikkaan, pysäköintitalo P-Cygnaeukseen (Vapaudenkatu 35) tai Hippos-hallin parkkipaikalle (Kuntoportti 3).

Keskussairaalantien bussipysäkit Yliopisto 1 ja Yliopisto 2 ovat aivan L-rakennuksen vieressä, ja liikkuminen keskustasta onnistuu ainakin busseilla 7, 12, 14, 16 ja 21. Bussiaikataulut löydät conin infosta sekä Jyväskylän seudun joukkoliikenteen nettisivuilta. Seuraavaksi lähimmät pysäkit ovat Kirjasto sekä Pitkäkatu.

Jyväskylän yliopisto sijaitsee kuitenkin keskustan välittömässä läheisyydessä, joten helpointa on todennäköisesti tulla paikalle jalan.

Majoitus

Jyväskylässä on runsaasti hotelleja. Samaan aikaan Finnconin kanssa järjestetään Jyväskylän Kesä -festivaali, joten majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin.

Lähimpänä kampusta ja Con-paikkaa sijaitsevat Hotelli Alba ja hostelli The Local, ja edullista majoitusta tarjoaa mm. kesähotelli Rentukka ylioppilaskylä Kortepohjassa. Muihin vaihtoehtoihin voi tutustua esimerkiksi Visit Jyväskylä -sivustolla tai AirBnB:n kautta.